Művészeink

 

   

Fuzik Adél
 
„Már gyerekkorom óta fontos szerepet játszott életemben a művészet és a kreativitás. Képzőművészetin végeztem fotográfusként, majd később grafikusként. Ezek mellett fiatal korom óta szenvedélyem a tánc és a színpad. Művészeti sokoldalúság jellemez, e mellett az extrém stílus kedvelője vagyok. Mivel hazánkban kevésbé elterjedt az egyedi kézzel festett termékek kivitelezése, úgy gondoltam miért ne vágjak bele. Így jöttek a cipők, ruhák és egyéb termékek köré épített kis vállalkozásom létrehozása. Mára már rengeteg elégedett ügyfelet tudhatok magam mögött. Ezen magabiztossággal csatlakoztam Magyarország első custom cipőket készítő csapatához, a Grand Brush-hoz.”
 

   

Kiss Csaba

"Hét éve foglalkozom egyedileg készített és festett sneakers cipőkkel. Elsődleges szakmámat tekintve fogtechnikus vagyok, de mindig is lenyűgözött a cipők világa. Kreativitásom ezen a vonalon tud kiteljesedni. Egy cipő nem csak tárgy számomra. Sokat elárul a viselőjéről, ezt próbálom megvalósítani, és átadni. Munkásságom Dent Kicks Custom néven indítottam el és büszkén mondhatom, hogy hamar nemzetközi sikereket tudhattam magam mögött. A mai napig a megrendelőim nagyobb százalékát Amerikai és Európai közönség teszi ki. A Grand Brush csapat tagjaként tapasztalataim és tudásom szívesen gyarapítom és mélyítem el.„
 

   

Dobi Zoé

"Öt éve, véletlenül csöppentem bele az egyedi cipők világába. Bár a képzőművészet szeretete és az alkothatnék kicsi korom óta erősen formálták a személyiségem, elsősorban mégsem erre a pályára készültem. Az eleinte saját felhasználásra, hobbiból festett, stílusomat kifejező cipők és kiegészítők hamar elnyerték a környezetem tetszését és mire észbe kaptam az ország legkülönbözőbb pontjairól kaptam megrendeléseket. Több száz egyedi cipővel és elégedett vásárlóval később, örülök, hogy az custom cipő trend hazai népszerűsítőinek krémjével együtt kínálhatjuk ezeket a szuper kiegészítőket a Grand Brush választékában!"
 

   

Konyári Németh Zsolt

"Keramikus szakmát szereztem, majd festőművésznek tanultam tovább Pécset. Később színházi dekorációkat kezdtem el készíteni, és festmény megrendeléseket teljesíteni, emellett environment artistnak is kitanultam és az illusztrálás is bekerült az életembe rövidesen.
Mindig is érdekeltek az új féle megoldások a művészet terén. Rövidesen találkoztam az egyedi kézzel festett cipőkkel, és rögtön szimpatikussá vált ez a világ. Úgy gondolom a Grand Brush egy olyan lehetőséget nyújt az embereknek, ami lehetővé teszi, hogy bárki könnyen közelebb kerüljön egy új fajta művészeti élményhez."
 

   

Kovács Márk

"Díszítőfestő szakmámból eredendően, mindig is közel állt hozzám a művészet, e mellett pedig gyerekkorom óta a cipők megszállottja is vagyok.
6 éve találkoztam először a custom cipők világával ami rögtön elnyerte a tetszésemet. Kíváncsiságból belevágtam ezen kultúra megismerésébe és kitanulásába, majd kis idő elteltével már megrendelésekre kezdtem el dolgozni hazánkban és külföldre is. Nagy öröm, hogy a számomra két legkedvesebb dolgot ötvözhetem a művészetet és a cipőket. Esetemben abszolút helytálló az a mondat, miszerint "shoe contact before eye contact". Úgy gondolom a GRand Brush úttörő lehet a magyar custom cipők színterén.
Nagy örömmel tölt el, hogy ennek én is a részese lehetek, és a tudásomat bővíthetem."