Kik is vagyunk?

Hiszünk az egyéniségben, az önkifejezésben és a művészet alkotó erejében. Mutasd meg magad, te milyen stílussal azonosulnál igazán, és válassz egyedikézzel festett cipőink közül, vagy tervezd meg a saját lépődet!

 

A Grand Brush kézzel festett cipőkre specializálódott. 

Magyar művészek által egyedi, kézzel festett cipőket forgalmazunk. A csapatban mindenkinek megvan a maga stílusa és szenvedélye a festéshez és különböző hátterű művészek vagyunk.

Bármilyen képet szabad kézzel festünk az egyszerű mintáktól a bonyolultabb elképzelésekig. Kiváló minőségű textilfestékeket használunk, amelyek a festést tartóssá teszik, emellett vízállóak és hideg vízzel moshatók.

Fedezd fel a számodra legmegkapóbb mintát, és cipőt webshopunkon!Mindig szívesen vesszük ha új tehetséggel találkozunk.Amennyibe érdekel a csapatunk, ne habozz felkeresni minket.

Művészek

Konyári Németh Zsolt

(Alapítótag, Művészeti vezető)

"Keramikus szakmát szereztem, majd festőművésznek tanultam tovább Pécset. Később színházi dekorációkat kezdtem el készíteni, és festmény megrendeléseket teljesíteni. Emellett environment artist szakmát is szereztem. Mindig is érdekeltek az új féle megoldások a művészet terén. Rövidesen találkoztam a sneaker festés céges szintre fejlesztett verziójának ötletadójával, és közösen létrehoztuk a brandet. 2022 így elindulhatott a Grand Brush Custom.

Úgy gondolom mi egy olyan lehetőséget nyújtunk az embereknek, ami lehetővé teszi, hogy bárki közelebb kerüljön egy új fajta művészeti élményhez."

Kiss Csaba

"Hét éve foglalkozom egyedileg készített és festett sneakers cipőkkel. Elsődleges szakmámat tekintve fogtechnikus vagyok, de mindig is lenyűgözött a cipők világa. Kreativitásom ezen a vonalon tud kiteljesedni. Egy cipő nem csak tárgy számomra. Sokat elárul a viselőjéről, ezt próbálom megvalósítani, és átadni. Munkásságom Dent Kicks Custom néven indítottam el és büszkén mondhatom, hogy hamar nemzetközi sikereket tudhattam magam mögött. A mai napig a megrendelőim nagyobb százalékát Amerikai és Európai közönség teszi ki. A Grand Brush csapat tagjaként tapasztalataim és tudásom szívesen gyarapítom és mélyítem el.„

Dobi Zoé

"Öt éve, véletlenül csöppentem bele az egyedi cipők világába. Bár a képzőművészet szeretete és az alkothatnék kicsi korom óta erősen formálták a személyiségem, elsősorban mégsem erre a pályára készültem. Az eleinte saját felhasználásra, hobbiból festett, stílusomat kifejező cipők és kiegészítők hamar elnyerték a környezetem tetszését és mire észbe kaptam az ország legkülönbözőbb pontjairól kaptam megrendeléseket. Több száz egyedi cipővel és elégedett vásárlóval később, örülök, hogy az custom cipő trend hazai népszerűsítőinek krémjével együtt kínálhatjuk ezeket a szuper kiegészítőket a Grand Brush választékában!"